Tehnologia inovatoare Visco-4Lok vine standard pentru noile ATV-uri de noroi Can-Am!

Riderii cu pasiune pentru senzatii extreme off road si in special cei care iau parte la curse prin noroi inalt vor aprecia tractiunea si manevrabilitatea fara egal a noilor modele de ATV-uri de noroi din familia Can-Am X mr 2021.

Diferentialul blocant Visco-4Lok pe fata a fost creat in exclusivitate pentru modelele de ATV-uri Can-Am X mr 850 si 1000R. Avand ca rezultat un transfer al cuplului inegalabil si o tractiune crescuta chiar si pe cele mai alunecoase portiuni, tehnologia Visco-4Lok permite pilotilor amatori de curse prin noroi sa isi valorifice potentialul, abordand astfel obstacolele cu mai multa incredere si usurinta.

Cum functioneaza tehnologia Visco-4Lok?

  • In modul de tractiune 2 Wheel, comutatorul este apasat in jos, diferentialul din fata nu este activat, prin urmare puterea este transferata numai pe rotile din spate.
  • In modul de tractiune 4 Wheel, pozitia comutatorului este sus, visco-cuplajul este activat si puterea este transferata pe toate cele 4 roti. Pe rotile din fata, distributia puterii este impartita in functie de tractiunea fiecarei roti.
  • Pentru a activa noul mod de blocare a tractiunii 4Wheel Visco-4Lok se apasa din nou pe buton in sus. Un servomotor actioneaza un dispozitiv care blocheaza pinioanele diferentialului fata – rezultand o tractiune maxima egala pe toate cele 4 roti!

Indiferent ca alegi un model Outlander sau Renegade, echiparea cu diferentialul blocant frontal Visco-4Lok va oferi instant beneficii la pilotarea pe cele mai dificile trasee off road.

0 4