Conceput sa domine terenurile dificile in conditii aspre, ATV-ul Can-Am Outlander North Edition 850 2021 este un vehicul 4×4 care nu te va abandona indiferent de situatie. Vremea cu vant puternic si zapada din abundenta nu constituie un impediment pentru acest model Can-Am. Este dotat cu o serie de featuri specifice, ca de exemplu: aparatoare de vant, manere incalzite, aparatori de noroi, troliu de capacitate 1588 kg, instalat din fabrica, plus o cutie de viteze automata cu angrenaj redus.

Motorul Rotax in 2 cilindri, 854 cc, pe racire cu lichid asigura suficienta putere – 78 CP, pentru a reusi cu brio sa duca la bun sfarsit sarcini solicitante in off road. De asemenea, ofera eficienta de consum inalta. Tractiunea selectabila 2WD / 4WD cu diferential frontal auto-blocabil Visco-Lok† QE, suspensia fata cu brat dublu in A si bara stabilizatoare si suspensia spate independenta TTI permit o experienta de pilotare superioara. Caracterul utilitar al modelului de ATV Bombardier de fata este intarit prin echiparea cu portbagaje fata si spate rezistente cu sistem LinQ pentru accesorizare usoara si rapida de capacitate 45 si, repectiv 90 kg, la care se adauga si compartimentul de stocare rezistent la apa de capacitate 21.4 L.

Pachetul standard include: sistem DPS, control electronic al acceleratiei iTC, anvelope ITP Terracross cu profil special pentru rularea prin zapada, jante 14-inch aluminiu, sistem anti-furt, frane pe disc puternice, un sistem de iluminat (230 W in total) alcatuit din doua faruri 60 W si stopuri 55 W. ATV-ul Outlander North Edition ofera o capacitate de remorcare de 750 kg. Riderul dispune de acces usor la toate datele necesare calatoriei datorita instrumentarului de bord modern, cu afisaj digital 4.5-inch.

0 14