Pasionatii de pilotare off road si camping in mijlocul naturii vor descoperi un veritabil aliat in modelul CForce 1000 Overland de la CFMOTO. Modelele producatorului chinez sunt din ce in ce mai apreciate de riderii din intreaga lume datorita tehnologiei avansate si dotarilor moderne de care dispun, oferite la un pret mai accesibil fata de concurenta. Bazata pe platforma modelului standard de 1000cc, versiunea Overland poate fi considerata un partener 4×4 de incredere pentru activitati de agrement, dar si pentru sarcini de munca pe teren dificil, variabil.

CFORCE 1000 OVERLAND duce aventura la urmatorul nivel

CForce 1000 Overland ofera libertate de explorare si poate acomoda in conditii optime un pasager. Ofera spatiu generos de depozitare. Un ATV 1000cc conceput pentru a intampina toate provocarile drumurilor off road greu de accesat.

CFMOTO CForce 1000 Overland se bazeaza pe un motor 79 CP, 963cc V-twin, oferind combinatia cea mai buna intre durabilitate si performanta pe traseu. Motorul cu 8 valve pe racire cu lichid beneficiaza de injectie electronica Bosch EFI pentru a garanta putere consistenta in toata gama de turatii.

Suspensia cu brat dublu tip A pe fata genereaza performanta si contribuie la o plimbare lina chiar si in zonele cu teren dur, neprietenos. Amortizoarele pe gaz piggyback complet reglabile permit customizarea in functie de necesitatile de munca sau de agrement. Reglati suspensia pentru incarcaturi mai usoare sau pentru a acomoda un pasager si bagaje. CFORCE 1000 Overland se caracterizeaza prin versatilitate ridicata pentru a face fata oricarei cerinte.

Pentru protectie, pachetul lui CForce 1000 Overland cuprinde bumpere heavy-duty, scuturi de protectie HDPE, placuta aluminiu pe fata etc. Configuratia premium vine standard. Capacitatea cargo constituie un avantaj deosebit mai ales daca se transporta echipamente si unelte sau alte bunuri.

Sunt disponibile doua optiuni de culoare, cu vopsea premium unica: Granit Ridge, VSX Midnight Camo. Inspirat de cel mai dur minereu din natura, dupa diamant, finisajul granit cu luciu metalic se combina cu albastru-electric. Grafica este inspirata de varful montan Overland si se potrivestecu jantele aluminiu 14 inch cu beadlock.

0 67