Polaris Sportsman XP 1000 S se afirma pe segmentul de ATV-uri sport prin putere si manevrabilitate. Latimea 55” si stabilitatea de invidiat, controlul si tractiunea marite, plus dotarea cu anvelope 27” Duro Powergrip constituie caracteristici cheie ale acestui ATV din familia Polaris. Suspensia tunata cu o cursa de 14” favorizeaza o pilotare lina pe cele mai accidentate drumuri.

Sportsman XP 1000 S se bazeaza pe motorul 89 CP ProStar in 2 cilindri, 4 timpi, SOHC, pe injectie si cuprinde un pachet complet: servodirectie electronica EPS, lumini LED POD, lumini LED pe bumper, stopuri LED, capacitate marita de depozitare (rack-uri 91 kg pe fata si 136 kg pe spate), capacitate de incarcare 324 kg, ProSteer exclusiv pentru control, sa de inaltime 940mm, frane fata si spate pe discuri hidraulice. Toate acestea sunt completate de o cutie automatica PVT moderna, tractiune selectabila AWD/2WD, EBS – sistem de franare a motorului, un sistem cargo practic Lock & Ride ce asigura spatiu extra destinat stocarii (15 litri pe fata, 8 litri pe spate), plus un carlig de remorcare 2 inci (5 cm) si rating remorcare 794 kg.
Troliul de capacitate 1587 kg reprezinta un beneficiu important. De asemenea, riderul poate accesa usor toate datele despre vehicul si calatorie prin intermediul instrumentarului de bord digital (vitezometru, odometru, tahometru, indicator treapta, ceas, nivel combustibil, temperatura, indicator AWD, priza DC).

La nivelul sasiului, ATV-ul Sportsman XP 1000 S 2023 impresioneaza prin echiparea cu suspensia fata cu brat dublu tip A, cursa 295mm si cu suspensia spate IRS, brate duble tip A, cursa 356mm.

0 29