Modelul de ATV CForce 450 din lineup-ul CFMOTO ofera cea mai buna performanta pe segmentul din care face parte. Este un model entry-level,  destinat pilotilor novici. Caracteristicile cheie ale acestui ATV 400cc consta in versatilitate, durabilitate si valoare. Permite manevrabilitate usoara si ofera suficienta putere pentru a indeplini diverse sarcini pe teren accidentat, fie ca este vorba de recreatie sau aplicatii utilitare.

 • Puncte forte ale noului CFORCE 450: look nou, agilitate crescuta, imbunatatiri numeroase la interior si la exterior, rezultant intr-o experienta user-friendly.
 • CFMOTO CForce 450 se distinge printr-un design modern, inscriindu-se in urmatoarea generatie de vehicule 4×4 de teren. Pe fata se remarca bara heavy-duty care se potriveste cu liniile de design.
  Din punct de vedere al iluminarii, ATV-ul CFMOTO entry-level de fata benenficiaza de tehnologia RIDEVISION imprumutata de la modelul de capacitate mai mare, CForce 625.
 • Un alt beneficiu este dat de dimensiunile compacte. Vehiculul vine cu o latime cu 0,8 inch mai mare fata de modelul anterior (latime totala 44,3 inch). Lungimea este cu 3 inch mai mare. Amapatamentul a ramas acelasi.
 • Raza de virare a fost semnificativ imbunatatita. Spre deosebire de modelul precedent, CForce 450 faciliteaza viraje cu 25% mai stranse, astfel incat riderul se va putea deplasa cu mai multa usurinta prin zonele inguste
 • La capitolul sasiu, setting-ul favorizeaza o plimbare lina. Cursa suspensiei a crescut cu 26%. Pachetul standard include o noua suspensie independenta pe fata cu brate duble in A pentru a garanta confort marit la pilotarea in orice conditii. La acestea se adauga amortizoarele upgradate. CForce 450 mai detine noi anvelope all-terrain cu 6 pliuri.
 • CForce 450 se caracterizeaza prin cele mai reduse vibratii de-a lungul intregii game de turatii, in comparatie cu alti competitori din aceeasi clasa, cum ar fi de exemplu modelele de ATV-uri Polaris Sportsman si Can-Am Outlander.
 • Ergonomia este prietenoasa cu pilotul.
 • Utilitate sporita. CForce 450 ofera o capacitate de incarcare de 240 kg si vine dotat standard cu un carlig remorcare 612 kg, plus troliu 1134 kg.
 • Acces facil in vederea mentenantei. O alta noutate vine sub forma aplicatiei dedicate CFMOTO RIDE APP care va permite sa fiti mereu conectat si in control.
 • CForce 450 permite personalizarea cu o larga paleta de accesorii CFMOTO OEM, ca de exemplu: bumpere, parbriz, cos pentru bagaje, extensii rack-uri, manere incalzite, scuturi de protecutie din plastic pentru variantele S si L, suport lama deszapezire, aparatori, steag lama zapada, lama zapada universala si geanta textila.
 • ATV-ul CForce 450 este disponibil cu schemele de culoare: Lava Orange (portocaliu), Hunter Green (verde), Polar White (alb), Sky Blue (albastru).

0 7