Constructorul CFMOTO se adreseaza, prin modelul de ATV CFORCE 450L  pasionatilor de off road la inceput de drum in cautarea unui vehicul de teren manevrabil, modern si complet echipat. CFMOTO CFORCE 450L reprezinta, totodata, cel mai accesibil ATV cu 2 locuri din gama producatorului chinez, un aliat 4×4 pe care te poti baza atat pentru recreatie, cat si pentru sarcini utilitare variate.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450L beneficiaza de un cadru din otel de inalta rezistenta si este alimentat de un motor SOHC monocilindru, racit cu lichid, cuplat la o transmisie CVT lina.
Caracteristicile cheie consta in puterea motorului 400cc 31 CP, cursa suspensiei, dotarea cu discuri hidraulice pentru toate cele patru roti, cauciucuri ATV 24-inch si ergonomia special conceputa pentru confort in timpul ridingului. La toate acestea se adauga o capacitate remorcare 612 kg remorca cu frane si 260 kg trailer fara frane.

Admisia este amplasata mai sus cu 120mm fata de modelul precedent, ceea ce permite riderilor sa traverseze cu incredere cursurile de apa. Pentru sei s-a utilizat un material inovator pe baza de spuma, cu grosime marita cu 40%. Spatarul beneficiaza de spuma de densitate crescuta si vine prevazut cu bretele mai late pentru a garanta confort si stabilitate imbunatatita atunci cand pilotul este insotit.
Ergonomie prietenoasa cu pilotul. Ghidonul vine pozitionat mai sus si mai aproape de rider, iar frana de picior amplasata mai jos favorizeaza o pozitie imbunatatita a corpului pentru pilotare mai agresiva.

Rezervorul de combustibil mai mare 17L (cu 3 litri mai mult spre deosebire de versiunea anterioara) se distinge printr-un design mai ingust gandit pentru a acomoda riderul la pilotarea din sezut sau din pozitie ridicata si permite spatiu mai larg pentru picioare.

Servodirectia contribuie la transmiterea puterii la sol. Manevrabilitatea este agila, multumita fortei de directie mai usoare cu 25% pentru ca riderul sa ramana concentrat asupra traseului fara a obosi bratele. CFORCE 450 dispune standard cu EPS pentru confort sporit.

CFMOTO CFORCE 450 dispune de afisaj digital 3.5-inch LCD cu interfata noua ce asigura lizibilitate mai mare.

ATV-ul 400cc cu cele mai joase vibratii in clasa. Atunci cand petreci multe ore in sa, vibratiile pot constitui un factor critic. CFORCE 450 ofera cel mai redus grad de vibratii in clasa pentru intreaga gama de turatii (vibratia este masurata la manerele ghidonului, sa si scarite).

Alte featuri importante:

  • garda la sol generoasa de 250mm (10 inch)
  • suspensii duble tip A cu amortizoare reglabile
  • multiple optiuni de culoare atractive
  • radiator cu design revizuit si racire optimizata, asigurand temperaturi cu 25% mai mici decat la modelul anterior
  • lumini LED pentru vizibilitate optima in orice conditii
  • cutia de sigurante, lichidul de racire si lichidul de frana sunt mult mai usor de accesat de sub „capota”
  • capacul cutiei CVT este realizat dintr-o singura bucata si se indeparteaza fara probleme cand vrei sa inlocuiesti cureaua
  • capacul rezervorului poate fi indepartat fara a folosi nicio unealta si asigura accesul in vederea curatarii/schimbarii filtrului de aer
  • spatiu de stocare pe spate 10,5 litri.

ATV-ul CFORCE 450L poate fi personalizat cu o paleta diversificata de accesorii ATV, de la bumpere si placute pana la solutii de stocare, protectii, kituri de incalzire, clema CFCONNECT, lame zapada etc. In concluzie, cei care doresc sa aduca in garaj primul ATV se pot baza cu incredere pe CFMOTO CFORCE 450L, un vehicul 4×4 adaptabil si foarte versatil, bun pentru munca si pentru distractie in mediile off road greu accesibile.

0 47