CFMOTO CFORCE 450S este un ATV de incredere mai ales pentru riderii la inceput de drum, dispunand de toate calitatile care sunt importante pentru a furniza  o pilotare sigura, distractiva: este un vehicul manevrabil, asigura stabilitate pe teren accidentat si este echipat standard cu mai multe dotari pe care le vei gasi ca accesorii la numeroase modele concurente.

CFMOTO 450S poate reprezenta o alegere inspirata de ATV cu un loc in cazul in care te intereseaza sa petreci timp de calitate in outdoor, explorand trasee cu teren variabil si dificil, pentru o aventura in zone de munte greu accesibile cu un vehicul obisnuit. Pe langa de plimbari de recreatie, ATV-ul 400cc de fata este util si pentru diverse alte sarcini, pentru aplicatii la ferma sau in gospodarie. Prin adaugarea de accesorii ATV potrivite, CFORCE 450S se va transforma in unealta ideala pentru munci agricole sau gradinarit. In sezonul rece, orice ATV CFMOTO poate fi dotat cu o lama deszapezire pentru a facilita accesul rapid si cu minim efort oriunde ai nevoie.

In termeni de de motorizare, CFORCE 450L se bazeaza pe un motor 1 cilindru SOHC 4 timpi 4 valve, racit cu lichid, injectie electronica. Livreaza maximum 31 cai putere. Motorul vine cuplat la o cutie CVT de ultima generatie.
La nivelul sasiului, se observa tractiunea selectabila 2WD / 4WD / diferential frontal blocabil, dotarea cu frane pe discuri hidraulice, suspensii independente cu brate tip A si amortizoare pe ulei reglabile, jante 12 inch si anvelope 24-inch (alternativ, cauciucuri 25-inch). Garda la sol 250mm asigura depasirea cu brio a obstacolelor de pe traseele dure off road.
CFORCE 450L permite o capacitate de incarcare 240 kg. Beneficiaza de o admisie de aer pozitionata mai sus cu 120mm fata de modelul precedent pentru a  traversa cursuri de apa cu mai multa incredere.
Un beneficiu major il reprezinta nivelul jos al vibratiilor (masurat la ghidon, sa si scarite). CFORCE 450 cu un loc si cu doua locuri ofera cele mai reduse vibratii din clasa. Saua din spuma de densitate marita cu 40% contribuie la un plus de confort si stabilitate.
Un element distinctiv legat de design il constituie forma rezervorului mai ingusta pentru a servi la o pilotare confortabila din picioare si din sezut. TOtodata, rezervorul ofera capacitate 17 litri (cu 3 litri mai mult).
Servodirectia EPS reduce efortul depus de pilot intr-o zi lunga pe traseu.
Un alt avantaj semnificativ este instrumentarul digital 3.5-inch, cu o noua interfata pentru utilizator si lizibilitate mai buna.
Prin prisma atributelor tehnice inalte, look-ul modern si dotarile complete, CFMOTO CFORCE 450S arata ca este capabil sa concureze cu cele mai scumpe ATV-uri 400cc din industrie, daca nu chiar sa le intreaca.

0 18