SxS-urile utilitare din gama Traxter 2023 livreaza de la 52 cai putere pana la 82 CP. Printre featurile cheie ale lineup-ului Can-Am Traxter din sezonul 2023, merita amintite:

  • capacitate de remorcare de top in industrie
  • dotari cuprinzatoate: portbagaj LinQ multifunctional, acoperis audio, capacitate de stocare de top in industrie, confort avansat, control al climei cu mod automat. Traxter este cel mai capabil SxS al constructorului canadian si este conceput special pentru a duce la bun sfarsit sarcini solicitante de munca. In acest sens, poate fi utilizat cu succes atat la ferme, in agricultura, situri de munca, cat si pentru vanatoare sau explorare in zone off road greu de accesat cu vehiculele conventionale.

Accesoriile ofera un plus de eficienta in usurarea sarcinilor de munca. Puteti atasa o gama variata de accesorii, cum ar fi un plug pentru a va ajuta cu culturile agricole sau puteti instala un troliu pentru a iesi din situatiile critice pe traseele off road dificile. Puteti monta o lama de zapada pentru a inlesni accesul pe drumurile inzapezite. Can-Am Traxter se adapteaza usor la orice aplicatie!

Capacitate de incarcare si de remorcare de top. Sistem de depozitare LinQ. Acoperis audio cu sase difuzoare.

Cuplu de top. Motoare Rotax mai silentioase: HD7, HD9 si HD10
Motorul HD7 de 52 cai putere se impune in clasa midsize. Intretinerea timpurie devine un lucru al trecutului. Designul motorului permite o experienta de riding optimizata, cu zgomot si vibratii reduse.
Confort avansat pentru rider si pasageri, cockpit intuitiv cu vizibilitate imbunatatita, plus un suport lateral suplimentar cu piele intarita pentru bancheta, scaun flip-up si scaun reglabil pentru pilot.

Bena rabatabila de capacitate 454 kg.
Dotat pentru orice provocare. Spatiu generos de stocare sub bancheta pentru unelte si alte bunuri, la care se adauga panouri laterale detasabile.
Side-by-side-ul Traxter poate remorca incarcaturi de maximum 1134 kg. Varianta Traxter 6×6 ofera capacitate de remorcare de top de 1360 kg.

Linia de vehicule 4×4 de teren de tip SxS utilitar TRAXTER este foarte diversificata. Puteti opta pentru un model cu 3 sau cu 6 locuri si aveti la dispozitie mai multe optiuni de motorizare. De asemenea, tineti cont de stilul de riding personal atunci cand decideti ce model de side-by-side utiliar ar fi mai potrivit.

0 11