GOES a devenit recent un brand subsidiar al companiei chineze, CFMOTO. Specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road, brandul de origine franceza se bucura de un bun renume la nivel international si s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profesionisti. Actualmente, GOES este unul dintre liderii de top de pe segmentul de vehicule off-road si se ghideaza dupa valori puternice cum ar fi transparenta fata de clienti. Mai mult decat atat, brandul GOES a creat de-a lungul anilor o comunitate reala in randul utilizatorilor sai.

GOES a imbunatatit in mod continuu calitatea si fiabilitatea tuturor gamelor sale de produselor, asigurand eficienta si o valoare extraordinara pe piata. Reteaua este stabilita in Europa si peste hotare, cu peste 1240 de dealeri in peste 20 de tari.

In ianuarie 2024, Zhejiang CFMOTO Power Co., Ltd (CFMOTO) a facut publica achizitia 100% a GOES. Aceasta achizitie are ca obiectiv capitalizarea inaltelor capacitati complementare ale ambilor jucatori. Cu suport din partea constructorului CFMOTO, brandul din Franta intentioneaza sa isi extinda portofoliile de produse pentru a putea veni in intampinarea nevoilor unei baze mai mari de clienti si pentru a imbunatati retelele de distributie din prezent.

 

Lineup-ul GOES include ATV-uri cu un loc si cu doua locuri (ex. Terrox 400S/400L, Terrox 500S/500L). Toate modelele beneficiaza de componente de ultima ora, o motorizare potenta si dotari la cele mai noi standarde.

 

0 26