ATV-ul CFORCE 450 cu variantele sale S si L exercita o fascinatie aparte asupra a numerosi vizitatori. Poate fi admirat la standul CFMOTO de la salonul EICMA de la Fiera Milano Rho, unde fanii vehiculelor 4×4 de teren pot descoperi ultimele noutati de la compania chineza. Modelul CForce 450S / 450L se afirma prin motorul 400cc, monocilindru, pe racire cu lichid, in 4 timpi, SOHC, 4 valve, Bosch EFI.
Dispune de omologarea EURO5 (L7e) si este disponibil cu multiple optiuni de culoare: Hunter Green, Lava Orange, Polar White, Sky Blue.

Surpizele din partea brandului din China nu lipsesc, venind sub forma a doua modele de ATV-uri pentru copii.

CFORCE EV 110 este un mini-ATV echipat cu motor 110 cc, 1 cilindru, SOHC, Bosch EFI care este cuplat la o cutie moderna cu trei viteze (F / R / N). La nivel de sasiu, acest ATV copii de la CFMOTO se remarca prin dotarea cu suspensie fata independenta cu brat dublu in A, amortizor pe ulei ajustabil si monoamortizor pe spate. Franele pe discuri hidraulice ofera putere de stopare superioara. Doua scheme de culoare: Rocket Red, Baja Blue.

Pachetul standard de dotari cuprinde urmatoarele: lumini de zi cu halogen si accente LED pe fata si bara cu LED pe spate, frana de parcare standard, transmisie pe lant, tractiune 2WD, bord cu ecran 5” LCD, rezervor 6 litri. Garda la sol 120 mm. Omologare CE.

ATV-ul de copii CFORCE 110 reprezinta, la randul sau, una din cele mai noi aditii in gama CFMOTO.

0 14