CFMOTO Racing Team Romania a concurat la ultimul Rally Raid pentru sezonul 2021. La cupa „Sperantei” desfasurata la Constanta intre 21 -24 octombrie, riderii s-au putut inscrie la clasele: Moto, Quad, ATV, Hobby (Moto si Quad GPS). Traseul de peste 600 km a trecut prin toate formele de relief specifice in zona Dobrogei. Echipajul Hofmann / Hofmann Jr. si vehiculul CFMOTO Z10 au realizat o performanta incredibila si au cucerit primul loc la clasa SSV aspirat.

Tanarul copilot Hofmann Jr. a declarat: „Cursa a forst dificila, distractiva si foarte bine organizata, vehiculul a tinut piept confruntarii in mod extraordinar, dar din cauza unor probleme tehnice nu am luat startul in calificari si am plecat ultimii, luptand pe o distanta de aproape 180 km! Pentru noi, orice victorie este importanta. In final, ne-am atins obiectivul, castigand cursa”.

Riderul Z10, Paul Hofmann a declarat: „Pentru ca era ultima cursa din campionatul national, am urmarit sa ne mentinem pozitia, locul II la General. Am presupus de la inceput ca nu vom forta, insa dupa evenimentele din prima zi de competitie cand pe prima pozitie s-a clasat Ace of Spades racing cu un Can-Am turbo, am vazut ca este posibil si am decis sa mentinem ritmul ridicat. A fost un an in care, desi a parut extrem de greu la inceput, s-a incheiat cu bine. Ramane de vazut, conform calculelor FRAS, daca reusim sa ne impunem in Campionatul National de Rally Raid si la General Auto pe locul al II-lea.”

Echipa CFMOTO Romania Racing Team are urmatoarele rezultate: locul I – SSV Aspirat; locul II – SSV general Romania; locul III – SSV international.

4V Rally Raid Constanta – Romania este una din cele mai apreciate curse din Campionatul de Rally Raid din Romania si are drept  componente principale viteza si navigatia.

0 33