Familia deSSV-uri Can-Am Maverick Trail este renumita pentru latimea de 50-inch, dar si pentru performanta dovedita pe traseele lungi si dificile, fara compormisul confortului la pilotare. Usor de personalizat cu o multitudine de accesorii, Maverick Trail poate fi partenerul de care ai nevoie pentru o aventura pe drumuri de munte.

  • Riderul si copilotul beneficiaza de confort optim datorita cockpit-ului cu tehnologie ERGO-LOK exclusiva.
  • Display-ul multi-functional 4.5-inch este usor de citit in orice conditii si cuprinde toate informatiile necesare calatoriei.

  • Maverick Trail 2021 ofera cel mai larg spatiu de stocare, 20.2 litri, pentru un plus de utilitate.
  • Sistem Quick Response (QRS), cutie automata CVT si moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential autoblocabil frontal Visco-Lok† (QE pentru pachet DPS). Toate acestea faciliteaza o ventilatie optima si protectie sporita pentru curea.

  • Maverick Trail este un vehicul 4×4 de teren puternic, proiectat cu tehnologie de ultima ora, cu un design modern si atractiv. Protectie crescuta datorita barei fata din otel.
  • Manevrabilitate ridicata. Sistemul DYNAMIC POWER STEERING (DPS) favorizeaza o manevrabilitate de varf la viteze inalte si stabilitate la viraje. Indiferent ca va aventurati pe trasee impadurite sau pe carari inguste, Maverick Trail nu va va abandona la greu. Pachetul standard mai include asistenta la coborarea in panta si controlul acceleratiei.

  • Maverick Trail 800 are in dotare un motor Rotax 799.9 cc, V-Twin (2 cilindri), EFI, racire cu lichid, capabil sa livreze 51 cai putere. Modelul este disponibil standard cu o schema de culoare pe rosu (Can-Am Red), precum si in varianta Maverick Trail 800 DPS cu optiunile de culoare: negru – Triple Black (800/1000), albastru – Octane Blue (doar varianta de 1000) si camuflaj – Mossy Oak† Break-Up Country Camo† (varianta de 1000).

0 26