Pasionatii de aventura din lumea intreaga au dat verdictul in ceea ce priveste gama de SSV-uri ZForce de la CFMOTO, iar modelul ZForce 1000 Sport R este unul foarte apreciat datorita performantei dovedite si confortului. Un vehicul 4×4 de teren construit pentru riding la cote intense. In plus, acest side-by-side sport se remarca si printr-un look stilat, modern.

ZFORCE 1000 SPORT R constituie un rival redutabil pe scena off-road. Pachetul se bazeaza pe un sasiu robust si o motorizare puternica. Vehiculul are latime 64-inch si livreaza mai multa putere decat varianta standard Z10. Multumita manevrabilitatii agile, modelul SPORT R duce performanta all-terrain la urmatorul nivel. Cauciucurile masive si jantele 14 inch aluminiu beadlock sunt potrivite pentru actiune extrema pe cele mai accidentate trasee.

Riderul si un pasager se pot bucura de o experienta de pilotare captivanta la bordul celui mai potent SSV din gama producatorului chinez. Modelul ZFORCE 1000 SPORT R are un aspect agresiv, potrivit modului sau de a aborda provocarile dure. Este un vehicul 4×4 de teren care se descurca in situatii de solicitare intensa, asa cum te-ai astepta de la un side-by-side de top.

Z10 Sport R este alimentat de un motor V-Twin (2 cilindri), racire cu lichid, in 4 timpi, 963 cc, capabil sa furnizeze maxim 89 CP pentru a oferi cu fiecare prilej o experienta antrenanta de riding. Partenerul perfect pentru explorare, aventura si competitie.

Alte caracteristici:

  • moduri de putere: SPORT, NORMAL. Riderul poate stabili output-ul pentru motor in functie de terenul de pracurs si preferinte.
  • La nivel de sasiu, suspensia spate se distinge printr-o structura noua pentru a favoriza o pilotare mai lina. Rigiditate crescuta, confort ridicat la viteze mari, control mai bun la viraje.
  • combinatia ideala de sasiu robust si manevrabilitate avansata. EPS-ul contribuie la o manevrare usoara chiar si pe cele mai tehnice trasee, furnizand un plus de confort. 

Scaunele sport au fost gandite pentru confort sporit. O aditie inspirata vine sub forma sinelor glisante de sub scaune pentru ajustare usoara si pentru a pastra la distanta noroiul si alte resturi de pe traseu. Ghidonul dispune de un design nou si ajuta la un control sporit.

Noul dashboard cu afisaj 5” TFT digital beneficiaza de designul UX. Modurile SPORT si NORMAL au interfete selectabile pentru utilizator. Conectivitatea Bluetooth standard permite notificari de apel. Un alt beneficiu il reprezinta echiparea cu jantele premium 14 inch cu beadlock pentru performanta si tractiune imbunatatita.

0 30