ZFORCE 950 SPORT se face remarcat in lineup-ul de SSV-uri CFMOTO datorita aspectului agresiv, performantei dovedite si confortul deosebit la pilotare, chiar si pe terenuri pline de obstacole. Acest vehicul 4×4 de teren vine echipat cu  componente premium si ofera valoare incredibila intr-un pachet mai compact.

SSV-ul CFMOTO ZFORCE 950 SPORT este echipat cu motor V-Twin, racit cu lichid, 4 timpi, 963cc, capabil sa furnizez maximum 85 cai putere. Asistenta EPS depinde de modul de motor selectat, NORMAL / SPORT. Riderul beneficiaza de avantajele cuplarii motorului la o transmisie CVT automata, moderna.

Dotat cu un rezervor generos de 37 litri, modelul CFMOTO de fata este un partener perfect pentru explorare si escapade outdoor, dar si pentru intreceri cu alti amatori de viteza. Vehiculul ZFORCE 950 Sport are o garda inalta de 305mm, ceea ce ii confera stabilitate imbunatatita. In plus, dispune de un sasiu robust, astfel incat niciun obstacol nu ii va putea sta in cale, indiferent cat de accidentat este terenul de strabatut.

Setup-ul la nivel de suspensii a fost reproiectat pentru a garanta performanta mai buna. Componentele ajustabile contribuie la o experienta de pilotare imbunatatita, iar reglajele se pot realiza din mers si fara a fi nevoie sa folositi unelte.
Suspensiile independente cu brat dublu tip A, amortizoare Piggyback pe gaz reglabile in 3 pozitii, cursa pe fata 307 mm si 317.5 mm pe spate faciliteaza o pilotare lina in orice conditii de traseu. Pachetul mai cuprinde: jante 14 inch, faruri LED complete, instrumentar de bord cu ecran 5” LCD si tractiune selectabila 2WD/4WD/4WD Lock.
Manevrabilitate optimizata cu o raza de intoarcere mai stransa cu 0,5 metri.

ZFORCE 950 SPORT pastreaza aspectul dinamic si agresiv de serie ZForce, dublat de o prezenta musculara si o silueta zvelta. Partea frontala include un grilaj pentru protectie extra, in timp ce bumperele fata si spate vin integrate in designul vehiculului. Usile 1/2 premium aduc un plus de protectie pentru ocupanti, iar amortizoarele colorate contribuie la un look mai sporty.
Sectiunea spate are un profil curat, nou. Evacuarea dubla a devenit o singura unitate, cu un capac nou de filtru pentru admisia de aer.

Alte featuri:

  • capacitate de stocare crescuta pe spate – 158 litri
  • capacitate de incarcare pana la 150 kg
  • o solutie de depozitare ingenioasa si practica vine sub forma a doua mari compartimente de stocare acoperite pe fiecare parte a consolei pentru a asigura spatiu amplu (18 litri in total).
  • capacitate remorcare 680 kg si cargo box de capacitate 150 kg, plus anvelope 27-inch AT, magnetou 600w, acoperis sport, scut de protectie complet si troliu 1587 kg.
  • culori : Tundra Gray, Lava Orange, Nebula Black.

0 16