Can-Am Commander a devenit o adevarata legenda pe roti! Acest vehicul 4×4 de teren se remarca printr-un design modern si foarte versatil. Gama Commander se descurca sa preia sarcini de munca in conditii solicitante, precum si activitati de agrement, dispune de inginerie de top, componente de calitate inalta si numeroase avansuri tehnice.

Niciun alt SSV nu este mai potrivit pentru activitati de recreatie heavy duty decat modelul Commander! Asigura spatiu vast pentru a depozita in bune conditii unelte si echipamente de camping, devenind aliatul ideal pentru o escapada in outdoor sau plimbari mai lungi. Totodata, permite accesorizarea cu o paleta larga de optiuni gandite pentru trail riding. In colectia deaccesorii veti descoperi parbrize, acoperis, portiere etc. Sistemul LinQ confera un caracter functional iesirilor in natura, facilitand personalizarea cu diverse accesorii practice cum ar fi: coolere, cutii, genti si rack-uri.

  • Variante de motorizare: 700, 1000R
  • Commander ofera modurile standard Sport si Eco. Pilotul poate sa ajusteze raspunsul motorului si transmisiei. Pachete disponibile: Commander XT-P, Commander XT, Commander DPS, Commander X MR, Commander MAX DPS, Commander MAX XT-P, Commander MAX XT.
  • Capacitate incarcare best-in-class, alaturi capacitate remorcare de 907.2 kg.
  • Capacitatea remorcare crescuta, plus bena rabatabila.
  • Interiorul este gandit pentru confortul riderului, iar cockpitul modern este mai silentios si asigura protectie extra. Commander poate acomoda de la 2 pana la 4 rideri, in functie de model si aduce un pachet complex la nivel de cockpit: scaun reglabil pentru pilot, portiere mai late, ghidon ajustabil, portiere 1/2 premium.

Can-Am Commander dispune de protectie anti-furt DESS. Cutia cu raspuns rapid Quick Response System (QRS) CVT se caracterizeaza prin flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea. Moduri 2WD, 4WD si diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE. Modelele Commander XT-P si X mr sunt upgradate cu tehnologia Smart-Lok si dispun de modurile axate pe performanta, 4WD Trail ACTIV si 4WD MUD.

0 12