Constructorul japonez a anuntat gama de vehicule off road pentru sezonul 2023. Pe segmentul de modele 4×4 utilitare, Kawasaki pune la dispozitie trei modele si variante de specificatii pentru noul sezon, incepand cu un side-by-side entry-level dedicat sarcinilor mai usoare, MULE SX, care este bazat pe un motor OHV 410cc pe benzina.
Mule SX simplifica o multitudine de sarcini, asigurand capacitate incarcare 181 kg si capacitate remorcare 500 kg. Acest model din familia Kawasaki se remarca prin stilul de pickup, insa are dimensiuni mult mai mic si este, de asemena, mai agil in spatiile inguste. Se bucura de popularitate in special in randul fermierilor si al celor care se ocupa de culturi agricole la scara mica /medie. Un alt aspect important consta in echiparea cu dashboard in stil auto si ghidon ajustabil. Schema de culoare Timberline Green (verde).

MULE Pro-DX trece la nivelul urmator cu puterea diesel a motorului dovedit 993cc capabil de 24 CP. Transportul de hrana pentru animale sau seminte este doar una dintre multele sarcini sezoniere pentru care acest side-by-side Kawasaki de tip utilitar a devenit un partener de incredere. Doua locuri, centuri de siguranta, cadru tubular. Pro-DX are un sasiu stabil si lat, discuri de frana hidraulice si tractiune selectabila 4WD, plus diferential spate blocabil. Toate acestea il recomanda ca vehiculul ideal pentru o varietate de activitati si utilizatori, de la servicii de urgenta la ingineri civili si lucru in zone rurale indepartate.

MULE Pro-DXT vine cu tractiune selectabila 4WD electrica si diferential spate blocabil si poate acomoda un rider si trei pasageri. Ofera posibilitatea maririi spatiului pentru depozitare prin detasarea banchetei. Ajuta la transportul de incarcaturi grele, materiale si unelte. Un vehicul foarte adaptabil care se ghideaza dupa sloganul MULE “Built Strong to Work Hard”.

0 28