Seria de ATV0uri Brute Force se evidentiaza prin featuri de top precum EPS-ul, cuplul formidabil si performanta marita pentru a duce la capat diverse sarcini utilitare.

ATV-ul 750 4x4i EPS face parte din cele mai populare modele, fiind apreciat de fermieri si utilizatori comerciali. Frana spate, cutia CVT, servodirectia, instrumentarul digital si capacitatea de remorcarea compun un pachet remarcabil, la care se adauga pentru sezonul 2023 grafica Super Black.

ATV-urile gamei Brute Force se afirma nu numai la pilotarea pe campuri, cand ajuta ca unelte pentru lucrari agricole diversificate, ci se impun fara probleme si pe trasee off road si pe drumuri montane si drumuri forestiere atunci cand sunt folosite pentru recreatie si distractie. Multi pasionati ai sportului in outdoor opteaza pentru versiunea camuflaj care beneficiaza de aceleasi specificatii ca varianta de baza, cum ar fi tractiunea selectabila 2WD/4WD, suspensia wishbone dubla si cursa lunga. Pentru 2023, sunt disponibile optiunile de culoare negru – Super Blak si Camo.

0 6