Polaris RZR s-a remarcat inca de la aparitia pe piata in categoria de side-by-side de inalta performanta. Renumit pentru performanta dovedita off road, SSV-ul Polaris RZR reprezinta alegerea de top pentru cei mai multi pasionati ai sportului. Modelele RZR se afirma prin tehnologie si inovatii exclusive in domeniu, ca de exemplu suspensia Dynamix ajustabila, Ride Command etc.

SSV-urile RZR Pro XP, RZR XP Turbo si RZR Turbo S se caracterizeaza prin cateva featuri noi in sezonul 2021 si sunt gata de aventura pe cele mai dure trasee. Cele mai multe imbunatatiri  sunt inspirate de feedback-ul din partea riderilor.

Gamele 2021 RZR XP Turbo si RZR Turbo S beneficiaza de designul pentru ambreiaj preluat de la Pro XP si vin cu geometrie optimizata si flux de aer superior pentru racire mai eficienta. Rezultatul este o uzura mai mica si o rezistenta mai mare a curelei.

Un membru nou in gama, 2021 RZR Turbo S Lifted Lime Limited Edition este un vehicul de teren destinat celor care doresc sa isi puna in valoare potentialul pe traseu. Modelul beneficiaza de vopsea premium, DYNAMIX Active Suspension, display RIDE COMMAND 7-inch, sistem audio, lumini cu accente LED si faruri LED, portiere mai joase si acoperis din aluminiu. In afara editiei limited, modelele 2021 RZR dispun de grafica si scheme de culoare noi, atractive.

Imbunatatire aduse gamei 2021 RZR Pro XP si RZR Pro XP 4:

  • Sistem audio optimizat – Prin colaborarea cu Rockford Fosgate, RZR continua sa imbunatateasca primul sistem off road audio integrat din fabrica.
  • RIDE COMMAND – Polaris a adaugat functia Follow Mode astfel incat pilotii pot inscrie un traseu pe harta pentru a putea fi urmat de alti colegi.
  • Admisii de aer optimizate pentru ventilatie superioara
  • Cauciucuri usoare pentru agilitate crescuta.
  • Suspensii optimizate pentru RZR Pro XP.
  • Riderii dispun optional de 20 de accesorii pentru confort marit.
  • Fiecare 2021 RZR exceptand modelul RZR 570 vine standard cu adaptor port de incarcare astfel incat bateria ramane incarcata chiar si dupa perioade mari de inactivitate.

0 26