Poate ca este un ATV in miniatura, dar CFORCE 110 dispune de toata tehnologia moderna de care beneficiaza si modelele pentru riderii seniori. Cu dotari de siguranta, un look modern si optiuni de culoare atragatoare pe albastru si rosu, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor ingrijorati, cat si al juniorilor entuziasmati sa urce in sa si sa se bucure de iesiri antrenante in oudoor.

2023 CFMOTO CFORCE 110 este o „jucarie” de ultima ora, un ATV alimentat de un motor monocilindru in 4 timpi, pe racire cu lichid, injectie electronica. Motorul este cuplat la o cutie cu 3 viteze. Alte specificatii tehnice includ echiparea cu tractiune 2WD, cu o suspensie independenta cu brat dublu tip A pe fata si brat basculant pe spate, amortizoare reglabile pe ulei. La toate acestea se adauga franele pe discuri hidraulice.

ATV-ul pentru copii CFORCE 110 detine mai multe caracteristici orientate pentru protectie suplimentara: legatura magnetica de siguranta, limitator de acceleratie integrat, aplicatie geofencing. Cockpitul este si el inspirat de la vehiculele pentru adulti si include display LED. In plus, farurile si stopurile sunt tot cu LED pentru a oferi vizibilitate ridicata.

Acest ATV 110cc vine cu doua optiuni de culoare: Baja Blue (albastru) si Rocket Red (rosu).

0 123