Side-by-side-ul CFMOTO ZFORCE 950 SPORT se alatura pentru sezonul 2023 gamei de SSV-uri sportive CFMOTO si se face remarcat prin designul de ultima ora. Acest vehicul 4×4 de teren din familia CFMOTO ofera performanta de top in clasa si este echipat cu componente premium pentru a livra valoare incredibila intr-un pachet mai compact.

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT se bazeaza pe un motor V-Twin, racire cu lichid, in 4 timpi, 963 cc si poate sa produca maximum 85 cai putere. Asistenta EPS variaza in functie de modul selectat de rider: NORMAL / SPORT. Motorul vine cuplat la o transmisie CVT de ultima generatie.

Dotat cu un rezervor de 37 litri, ZFORCE 950 SPORT reprezinta un partener ideal pentru explorare si escapade lungi in off road, atunci cand nu va intreceti pe traseul preferat sau intr-o competitie de profil cu alti pasionati ai sportului. Modelul ZFORCE de fata se caracterizeaza prin garda inalta de 305mm care contribuie la stabilitate si prin sasiul robust, astfel incat va trece cu brio de orice obstacol.

In termeni de sasiu, ZFORCE 950 SPORT aduce componente reglabile pentru a furniza o experienta de riding optimizata. Ajustarile se pot face fara unelte.
Suspensiile independente cu brat dublu in A, amortizoare Piggyback pe gaz ajustabile in 3 pozitii, cursa 307 mm pe fata si 317.5 mm pe spate faciliteaza o pilotare lina in toate conditiile de drum. Pachetul include jante 14 inch, lumini LED complete, display 5-inch LCD si moduri de tractiune selectabile 2WD/4WD/4WD Lock.
Manevrabilitate imbunatatita si o raza de intoarcere mai stransa cu 0,5 metri.

ZFORCE 950 SPORT pastreaza aspectul dinamic si agresiv, dublat de prezenta musculara si silueta zvelta. Partea frontala aduce grilajul specific seriei, iar bumperele fata si spate vin integrate in corpul vehiculului. Usile 1/2 premium ofera un plus de protectie pentru ocupanti, iar amortizoarele vopsite confera un aspect mai sportiv.
Evacuarea dubla a devenit o singura unitate, cu un nou capac de filtru pentru admisia de aer. Capacitate de stocare marita pe spate de 158 litri si capacitate de incarcare de pana la 150 kg. Doua compartimente mari de stocare pe fiecare parte a consolei pentru spatiu amplu de 18 litri in total.

Alte specificatii capacitate remorcare 680 kg si cargo box de capacitate 150 kg, plus anvelope 27-inch AT, magnetou 600w, acoperis sport, scut de protectie complet, troliu 1587 kg.
Scheme de culoare disponibile: Tundra Gray, Lava Orange, Nebula Black.

0 99