ATV-ul Sportsman XP 1000 Ultimate Trail ofera performanta dovedita si vine inzestrat pentru sezonul 2023 cu o suita de dotari standard care adauga valoare si utilitate. Acest ATV din familia Polaris este complet pregatit sa faca fata rovocarilor pe teren dificil, variabil.
Cu toate ca nu este un vehicul 4×4 dedicat pentru riding prin noroi, asa cum este cazul editiei precedente din gama producatorului, High Lifter, Polaris Sportsman XP 1000 Ultimate Trail face fata cu brio situatiilor dure pe drumuri off road.

  • Se bazeaza pe un motor 952cc ProStar 4 timpi in 2 cilindri SOHC pe injectie care dezvolta 90 CP. Garda la sol 12 inci.
  • Sistemul de servodirectie nou Multi-Select Electronic Power Steering, in combinatie cu bumperele Ultimate Series pe fata si pe spate, anvelopele 27” Duro si suspensia cu brat dublu in A contribuie la performanta pe orice teren si pentru orice sarcina offroad.
  • Aspectul premium cu amortizoare vopsite este un bonus si cu siguranta ii va incanta pe pasionatii sportului.
  • Capacitatea de remorcare 680 kg, la care se adauga capacitatea de incarcare 261 kg si portbagajele incapatoare faciliteaza transportul usor de echipamente / unelte.
  • Aventura in off road incepe devreme si se incheie tarziu in noapte, multumita echiparii cu lumini LED POD si faruri LED Lower, plus stopuri cu LED, utile in conditii de lumina slaba sau drumuri prafuite. Gama cuprinzatoare de accesorii disponibile include 6 extensii pentru rackuri Lock & Ride, asigurand customizarea usoara cand folositi acest vehicul 4×4 de teren in scop utilitar.
  • Ecran 7” si RIDE COMMAND.

Navigator GPS, Group Ride. Display-ul 7 inci este disponibil din fabrica pentru ATV-ul in editie XP 1000 RIDE COMMAND.

 

0 63