SxS-ul utilitar-recreational CF Moto UForce 550 poate fi un partener de incredere pentru munca si distractie in zone cu teren variabil. Acest side-by-side CF Moto vine echipat cu componente de calitate inalta, se bucura de o autonomie optima, iar pachetul standard include cam tot ce este necesar pentru a-ti permite sa inchei ziua de lucru sau de recreatie cu succes. Mai precis, ofera urmatoarele dotari: motor monocilindru, 4 timpi, SOHC, 495cc, 39cp, frane puternice pentru un control optim, tractiune 4×4, suspensii offroad, cutie de viteze automata CVT de inalta performanta si rezervor de 26L pentru o autonomie sporita.
Iata o serie de motive care il recomanda pe CF Moto UForce 550 pentru o sesiune de vanatoare offroad, pentru pescuit sau pentru sarcini utilitare diversificate:

 • Mai intai, CF Moto UForce 550 este rezultatul a peste 20 de ani de dezvoltare in domeniu si tehnologii, asigurand performanta, fiabilitate si o capacitate de incarcare completa, astfel incat poate fi exact solutia pentru transportul pe distante mai scurte si pentru deplasari in conditii de teren variabil.
 • Furtunurile de aer si cutia de viteze automata CVT sunt situate intr-o pozitie inalta, optimizand performantele off-road si asigurand o functionalitate optima. Un ajutor nepretuit si in agricultura, silvicultura sau industrie.
 • Dispune de amortizoare hidraulice moderne.
 • Urcarea pantelor se face cu usurinta
 • Modelul are o limita de incarcare maxima admisa de 600 kg, facilitand transportul in conditii optime a intregului echipament de vanatoare.
 • Este un model omologat T1 si poate atinge o viteza maxima 60 km/h. Viteza reprezinta un factor important in timpul vanatorii propriu-zise, astfel incat devine imperativ sa te poti deplasa repede.
 • Necesita minime masuri de intretinere.
 • Troliul puternic joaca un rol important atunci cand vremea este capricioasa si sunteti nevoit sa pilotati pe teren plin de noroi. In plus, exista situatii cand in jur pot sa nu fie copaci, astfel incat cu ajutorul troliului, aveti posibilitatea de a trage vehiculul usor si fara prea mult efort.
 • Garda la sol – un criteriu esential. Sfatul specialistilor in domeniu este sa va orientati catre un side-by-side cu garda la sol minim 260 mm.
 • Anvelope de calitate – in special daca va aventurati pe trasee offroad dificile, greu de practicat, conteaza foarte mult ca vehiculul de tip SxS sa fie dotat cu un set de cauciucuri performante.
  In afara argumentelor de mai sus, ar mai fi de adaugat beneficiul confortului, intrucat modelele de SxS-uri CF Moto sunt recunoscute si din acest punct de vedere.

0 19