Polaris Sportsman este numarul 1 la vanzari pe segmentul de ATV 4×4,  inregistrand mai mult de 1,6 milioane de cereri de unitati.
Constructorul american a lansat modelele Sportsman 450 si Sportsman 570 pentru sezonul 2021, consolidandu-si astfel pozitia pe piata. Popularul model de ATV Polaris Sportsman dispune de toate atributele tehnice apreciate de piloti si duce experienta de riding pe drumuri off road la urmatorul nivel. Cea mai noua generatie Sportsman se caracterizeaza prin putere si versatilitate si reprezinta alegerea perfecta pentru iubitorii de off road, indiferent ca sunt veterani sau novici.

Platforma include o serie de upgrade-uri. Din punct de vedere estetic, atat Sportsman 450, cat si varianta 570 beneficiaza de un design indraznet – cu ghidon, faruri, portbagaje fata si spate moderne – care va atrage atentia la fiecare plimbare. Iar optimizarile merg mai departe de stil. Mai adaptabile si mai puternice, ATV-urile Polaris Sportman 450 si 570 au fost gandite avand in minte asteptarilor celor mai entuziasti rideri.

0 61