Cu putere marita de 90 cai putere, o latime de 64 inch si manevrabilitate inalta, constructorul chinez duce performanta Side-By-Side la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un partener 4×4 pregatit pentru cele mai dure provocari off road. Cauciucurile masive 29 inch pe jante aluminiu 14 inch cu beadlock isi aduc aportul la cucerirea terenurilor accidentate.

Datorita modificarilor efectuate la admisie, evacuare si chiulasa, motorul cu V-twin pe racire cu lichid, pe injectie dezvolta maximum 90 CP, aducand durabilitate si performanta. Motorul beneficiaza de BOSCH EFI pentru putere consistenta in toata gama de turatii, iar cuplul robust de 87Nm este suficient pentru a intampina orice situatie pe drumuri off road. Modelul CFMOTO de fata detine un rezervor generos de capacitate 30 litri.

Pilotul beneficiaza de modurile de putere SPORT si NORMAL, putand seta output-ul motorului in functie de conditiile de teren si preferinte.

Cu un amestec ideal de sasiu robust, servodirectie EPS si manevrabilitate avansata, riderul poate accelera puternic pentru a prelua controlul pe orice traseu. Imbunatatirile in zona suspensiei ajuta la manevrabilitate si agilitate. Manevrele stranse si usoare sunt posibile fara probleme atunci cand situatia o impune.

SSV-ul CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R are garda la sol 340mm, suspensie fata independenta cu brate duble in A, suspensie spate Quadlink si amortizoare pe gaz complet ajustabile, jante beadlock 14 inch si anvelope 29 inch AT. Suspensia poate fi tunata pentru a face fata la pilotare rapida, de la zone intinse cu dune de nisip pana la canioane stancoase si portiuni tehnice. Amortizoarele piggyback permit ajustarea usoara fara unelte in 7 setari.

Interfata este updatata cu un display 5″ TFT complet digital, color. Modurile Sport si Normal au afisaje unice pe culori variate si interfete de utilizator selectabile. Culoarea barei de display se modifica in functie de acceleratia vehiculului, contribuind la placerea pilotarii. Conectivitatea standard Bluetooth ofera chiar si notificari de apeluri, asa ca nu vei rata nimic.

ZFORCE 1000 SPORT R vine dotat cu lumini RIDEVISION LED, troliu, acoperis, bare de protectie si multe altele.

 

0 37