Can-Am Outlander XT 700 este un ATV utilitar-recreational cu capacitati off road extinse, ce detine featuri avantajoase la pilotare, ca de exemplu: Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), troliu de capacitate 1588 kg, bumpere pe fata si spate si scut de protectie central.

ATV-urile Outlander 500/700 s-au alaturat lineup-ului Bombardier 2023 si se remarca prin constructia robusta si rezistenta, performanta imbunatatita la pilotarea pe teren accidentat, variabil si prin componente mai durabile.

Modelul Can-Am Outlander XT 700 se bazeaza pe motorul Rotax 700 care ofera performanta crescuta si necesita intretinere redusa, gratie noului ambreiaj pDrive. De asemenea, noua sa ergonomica, garda la sol inaltata si diversele solutii de stocare fac din acest ATV Can-Am un adevarat rege cand vine vorba de confort pentru rider si un pasager, indiferent de provocarile terenului.

Motorul Rotax ACE, 650cc livreaza 50 cai putere si este inclinat spre spate pentru a oferi un flux de aer mai eficient, contribuind astfel la disiparea mai buna a caldurii.
Optiunile de depozitare sunt un avantaj considerabil: spatiu de stocare pe fata rezistent la vreme si platorma rack pe spate, compartiment manusi de capacitate 4 litri cu suport pentru telefonul mobil si incarcator. Pachetul mentionat mai este disponibil numai pentru varianta dedicata pentru pilotare prin noroi, Outlander X MR 700.

Alte caracteristici distinctive pentru ATV-ul Outlander XT 700 consta in dotarea cu diferentialul frontal autoblocabil Visco-Lok QE, jante 14 inch aluminiu si anvelope 26 inch XPS Trail Force. In plus, beneficiaza de frane pe discuri hidraulice puternice, sa si ghidon standard, afisaj digital 4.5 inch, faruri si stopuri LED.
Capacitate de remorcare 830 kg. Rezervor 19,5 L.
Optiuni de culoare: Platinum Satin, Neo Yellow.

0 39