Polaris General XP 1000 este un vehicul de teren 4×4 complet pregatit pentru a infrunta orice provocare in outdoor. Daca vrei sa iesi din rutina pentru a petrece un weekend in natura alaturi de familie sau prieteni, ai ca optiuni modelul cu doua locuri si cu 4 locuri. Cu dotari moderne, o constructie solida si motor potent ProStar 1000, acest side-by-side va depasi orice obstacole intalnite pe traseele offroad.

Versiunea standard 2023 Polaris General XP 1000 are in dotare: acoperis sport din policarbonat, bumper sport cu profil jos, troliu Polaris HD Plus 2041 kg, bena rabatabila 272 kg, suspensie de cursa 14″, anvelope 30″ Pro Armor Crawler XG, usi 1/2 premium. Se remarca prin schema pe gri Ghost Gray.
Varianta Premium ofera in plus: sistem audio Rockford Fosgate Stage 1, oglinda retrovizoare convexa si consola centrala captusita. Disponibila cu optiunile de culoare Black Crystal si Avalanche Gray.
Modelul Ultimate, in afara de oglinda si consola, detine tehnologie RIDE COMMAND integrata intr-un display 7″, plus camera spate si sistem Rockford Fosgate Stage 3 Audio.

Indiferent de teren, Polaris General XP 1000 ofera o experienta de riding manevrabila si distractiva, fara compromisuri de la confort. Asa cum probabil stie orice pasionat de activitati in outdoor, echipamentele potrivite reprezinta cheia succesului unei escapade memorabile. Versatilitatea acestui SxS Polaris este subliniata de capacitatea de remorcare 680 kg, ceea ce permite transportul fara probleme de lemne pentru foc, precum si a diferite unelte sau echipamente necesare pentru a petrece timp mai lung in mijlocul salbaticiei. Totodata, beneficiaza standard de cui remorcare 2 inch (5.08 cm), astfel incat poate facilita accesul atunci cand exista copaci cazuti pe traseu si permite accesoriarea cu o remorca/trailer.

Bena rabatabila de capacitate 272 kg reprezinta un alt beneficiu notabil. De asemenea, dotarea cu troliu Polaris HD Plus cu cablu sintetic, un accesoriu de nelipsit in special atunci cand vehiculul ramane impotmolit sau urmeaza o urcare mai abrupta. Pentru confort si protectie crescuta, constructorul american pune la dispozitie mai multe colectii de accesorii: Adventure, Trail, Sport si de vanatoare.

Featurile care transforma SxS-ul Polaris General XP 1000 in cel mai bun partener pentru aventura off road sunt: latimea de 64″, suspensiile de ultima generatie si acceleratia rapida. Pachetul este completat de jante din aluminiu 15″ si anvelope 30″ cu 8 straturi. Garda la sol 13.5″ (343 mm) iti permite sa impingi limitele la maxim, in toate conditiile de teren.

Amortizoarele Walker Evans Velocity Series contribuie la confort si control sporit in timpul pilotarii.
Alte featuri: sistem EBS (control la franarea motorului), servodirectie electronica EPS, cutie automatica PVT, faruri si stopuri LED, sistem cargo Lock & Ride, frane pe discuri hidraulice pentru toate cele 4 roti, capacitate de incarcare 499 kg, rezervor 35.9 litri

0 24